Het is juni 2010 en Groot-Brittanie en Ierland staan op het programma. Met de motor wel te verstaan.... Twee van de laatste paar landen die nog op Alex' lijstje staan.
Deze doen we samen!

We hebben goed nagedacht over de route, de beperkte bagage, de overnachtingen (we gaan op de bonnefooi, maar nemen wel het Bed & Breakfast boek 2010 mee) en het weer (het regenpak wordt binnen handbereik ingepakt). De motoren zijn in de winter al helemaal nagekeken en in onderhoud geweest bij Alex (www.motoalex.nl).

De bedoeling is om in 1 dag naar Calais te rijden via zo min mogelijk snelwegen (Dat lukt
helaas niet helemaal). Het hotel in Calais boeken we wel van te voren en ook is eerste bootovertocht alvast gereserveerd.
Voor de rest zien we wel.....

Via de zuidkust van Engeland willen we richting Ierland te rijden. Dan oversteken naar
Ierland en dan via de zuidkust, westkust en noordkust van Ierland rijden om daar de ferry naar Schotland te nemen. Via de meest noordelijke punt van Schotland willen via de oostkust terug. In Edinburgh willen we een extra nachtje blijven.

Voor de rest staat niets vast. Wel hebben we een planning gemaakt, die we als leidraad gaan gebruiken, om er in elk geval voor te zorgen dat we na 4 weken niet nog met een stukje route zitten....
 
We hebben er zin in!!

We gaan zaterdag 29 mei 2010 om 8:15u op pad. Het weer is mooi, ondanks dat er een stevig windje waait. De eerste etappe (bijna 500km) valt Cindy zwaar, zeker als de regen eruit plenst aan het eind van de dag. Wil je weten hoe dit afloopt en hoe het ons de overige 6000 km vergaat? Bekijk dan de foto's en lees het reisverslag.

Hieronder de vooraf geplande route waar we uiteindelijk niet veel vanaf hebben hoeven
wijken. Bij het reisverlsag zijn de routes van dag tot dag te zien. Veel (rij)plezier!!

Have fun!
Alex en CindyPowered by Alex en Cindy