Het is juni 2011 en na onze fantastische reis naar Cuba zijn we weer aan vakantie toe.... Alex vindt het tijd dat Cindy eens echt de bergen in moet met de motor, dus plannen we een trip naar Oostenrijk.

Alex heeft zich al 3 jaar niet meer laten zien in Mörbisch, daar waar hij 5 jaar heeft gewerkt (van 1999-2004). Dus ook hier moeten we naartoe.

We zijn het erover eens dat we via Luxemburg naar Oostenrijk willen. Een paar dagen in het Otztal willen blijven, aangezien we daar eigenlijk inseptember vorig jaar met de motor naartoe hadden willen gaan. Toen gooide sneeuw echter roet in het eten. Toch willen we graag het Timmelsjoch een keer rijden. Aangezien het Pinksteren is, boeken we alvast een hotel in Stradtbredimus in Luxemburg. Het Otztal doen we op de bonnefooi.

Daarna is 
Mörbisch aan de beurt. De verwachting is dat dat 2-3 dagen rijden is. Ook hier boeken we niets. In geval van nood kunnen we wellicht bij Alex' oud collega Werner terecht. Na Mörbisch willen we dan nog graag richting de Dolomieten, maar dan wel aan Oostenrijkse zijde slapen. Omdat we hier iets langer willen blijven, besluiten we dit te boeken, dat is namelijk veel voordeliger. We boeken 6 nachten in een kamer in een Gasthof in Obertilliach.

De uiteindelijke route die we rijden zien jullie hier beneden (route bovenlangs is de heenweg, route beneden is de terugweg). De foto's en het reisverslag vinden jullie verder op de site. Enne.... deze keer is de spiegelreflex niet mee, maar de kleine en handzame G12 (Je hoeft er je helm niet bij af te zetten....)

Viel spaß!
Alex en Cindy

Powered by Alex en Cindy