De Rheinsteig, een wandeling van Bonn naar Wiesbaden -Biebrich. Een wandeling van 320 km. We kochten de routeboekjes omdat het op rijafstand van Brabant ligt en het ons leuk leek om af en toe eens een stukje uit deze tocht te wandelen. Maar meteen na het eerste weekend waren we verkocht. We wilden 'm van voor tot achter lopen, in de juiste volgorde, dit jaar.

Onze "statistieken":
Totaal gelopen: 367 km (want tja, je moet af en toe slapen en weer naar huis, dus moet je af en toe van en weer naar de route lopen, vandaar die + 47 km).
Totale tijd gelopen: 136 uren, 37 minuten en 53 seconden.
Hiervan zijn we daadwerkelijk 87 uren, 26 minuten en 29 aan de wandel geweest.
En hiervan hebben we 49 uren, 11 minuten en 24 seconden gestopt (pauze, lunchbreak, fotookes maken, terrasje pakken en andere dingen die soms gewoon effe moeten).

Als we in beweging waren liepen we gemiddeld 4,2 km/u. Incl. de tijd dat we stil hebben gestaan/gezeten zitten we op een gemiddelde van 2,69 km/u. In totaal zijn we 22470 meter gestegen en ook weer 22517m gedaald.
Op het laagste punt stonden we op 19 meter en ons hoogste punt lag op 391 meter.

Verder viel het aantal blaren mee (op 2 handen te tellen) en hebben we onszelf getrakteerd op voldoende bollen ijs om zo ver te komen...

Bij de foto's geen tekst deze keer. De uitzichten spreken voor zich...


Viel Spass!

Alex en Cindy

Powered by Alex en Cindy